Zuma Zuhatag Játékok

Itt főként zuma és zuhatag játékokról találsz majd infot, de igazából mindenféle játékról tudsz majd itt olvasni, hiszen több másféle jó játék is van.

Friss topikok

Ezerféle kirakós ezer darabból!

2014.11.20. 09:44

Nagyon sokféle kirakós elérhető a webáruházunkban és az egyik legnépszerűbb darabszámú az 1000 db-os puzzle. Ez leginkább annak tudható be, hogy ezt már nem annyira könnyű kirakni, így jó kis kihívást jelent, azonban a gyakorlottak pár nap alatt végezni tudnak vele, így nem kell hetekig lefoglalni egy asztalt vagy a padlót. A gyártók is felismerték ezt a helyzetet és valsz ezért is lehetséges, hogy az egyik legnagyobb választék pont ebből a típusból van.

Szólj hozzá!

Címkék: puzzle játékok kirakós játékok

Sokféle horgászos online játék

2014.01.31. 15:20

Már igazán széles választék várja azokat  a játékosokat, akik valamilyen online játékkal szeretnék elütni az unalmas perceiket. Vegyük alapul például a halas horgászos játékokat. Ez egy elég tág témakör, hiszen ide mindent be lehet sorolni, amiknek valamilyen köze van a pecához és a halakhoz. Aztán ott van pl a Gold Miner játék sorozat, amikben az a közös rész, hogy valamit ki kell bányászni valahonnan, de akár horgászásnak is nevezhetnénk, viszont annyiféle játék épült erre a Gold Miner játékmenetre, hogy  a Játékok365.hu oldalon is külön kategóriát kaptak, sőt még kétszemélyes játék is megtalálható közöttük.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

Amazon Zuhatag Logikai

2012.06.05. 12:32

A zuhatag játékoknál van ezerféle játék, így pl a logikai játékok között is megtalálható az Amazon Zuhatag névre hallgató játék. A szabályok a szokásosak, tehát rendezz három ugyanolyan dolgot egy sorba vagy oszlopba. A játékot egérrel könnyen lehet kezelni, így bárki kipróbálhatja. Lent van egy óra, amit elsőre talán te se vettél észre és piros csíkot figyelve láthatod, hogy még mennyi idő is maradt megoldani az aktuális pályát.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok logikai zuhatag játékok

Kirakós Játékok

2011.09.19. 16:25

Zuma és a zuhatag játékoktól nem áll túl messze a kirakós játékok világa sem. Ez is egy logikai játék és bizony sokszor itt is törni kell a fejünket, hogy tudjuk mi a jó megoldás. Szerencsére azért nem olyan nehezek, mint az 500-1000 vagy még nagyobb kirakósok, de azért ezeket se lehet mind pár perc alatt megoldani.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok kirakós játékok

Három egy sorba és jön a zuhatag

2011.08.20. 11:04

zuhatag játékokUgyebár a zuhatag játékok sokak számára ismertek és így talán nem is kell sokat írom erre az oldalról, ahol ilyen játékokkal tudsz játszani. Tényleg tök jó játékok vannak itt. Ha jól számoltam, akkor jelenleg 16 különbözővel lehet tolni. Amúgy ezek ilyen vérbeli logikai játékok, tehát nem árt ha van vmi komolyabb kapacitás a fejedben.

Ha most akarnál megismerkedni ezzel, akkor kezdésként ajánlom a Fairy Nook játékot, de a többivel és játszhatsz nyugodtan, hiszen azért vannak.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok zuhatag játékok

Zuhatag Játékok

2011.08.08. 15:01

zuhatag játékokMost már mindenféle dologról volt szó, így ideje szót ejteni a fő témakörről is a zuhatag játékokról. Ezekben az a feladat, hogy egy táblán ami sokféle formájú lehet, fentről lefele érkező elemeket úgy rendezzünk el, hogy minimum három ugyanolyan legyen egymás mellett egy sorban vagy oszlopban(keresztbe nem éri). Ha megnézed, hogy a zuhatag játékok mifélék, akkor láthatod, hogy az egyszerű alap szabályok ellenére nagyon is változatosak. Pár játék említés szintén amit ajánlatos kipróbálnod: Rome Puzzle, Tengeri Zuhatag, Jade Monkey vagy épp a Fishdom.

1 komment

Zuhatag

2011.08.05. 12:55

zuhatagZuhatag az ugyebár a vízesés a legtöbb embernek és ez így is van rendjén. Manapság már sok ilyen nevű játék is van, de most inkább kicsit az előbbiről ejtsünk pár szót. Országunk ugyebár nem dúskál több tíz méteres vízesésekben de azért pár szép zuhatag így is megtalálható. Elég csak elmenni mondjuk Szilvásváradra a Szalajka völgybe vagy épp Lillafüredre. A pilisi hegyekben az esők után pedig egyes sziklafalakon szép nagy zuhatagokat lehet találni, amit egyszer szintén érdemes megnézni.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok zuhatag játékok

Biliárd játékok

2011.08.03. 18:49

biliárd játékokUgyebár a zuma játékokat golyókkal kell játszani többnyire. A golyós játékokból elég sokféle van, így kerülnek képbe a biliárd játékok is. Ezek is egy külön aloldalon kaptak helyet a játékok között, mivel elég sokféle verziót sikerült beszerezni. A legtöbb játékban a klasszikus szabályokat lehet alkalmazni, de sok egyedi biliárdos játék is van. Talán nem kell senkinek se külön bemutatni a szabályokat, de akinek mégis ismeretlen az olvasson el pár leírást a játékok mellett.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok bilirád játékok

Tankos Játékok

2011.08.02. 10:25

tankos játékokMegint kis kitérő egy másik játék világba, mert ez is kell néha ugyebár. Akkor nézzük, hogy a tankos játékok miket tartogatnak nekünk. Azt az elején le kell szögezni, hogy ezek kő kemény akció játékok, tehát nem csak menni kell és lőni, hanem nagyon is jól kell koncentrálni az adott feladatra. Az mindben közös rész, hogy egy tankkal kell a feladatokat végrehajtani és a tankos játékok elnevezés is innen ered. Azonban ezek után már elég sokrétű dolgunk lehet, akár harcolhatunk is, logikai feladatokkal tarkított pályán kell taktikázni és kilőni az ellenfeleket.

Felsorolok pár játékot amiket szerintem ha kipróbálsz, akkor elég jó képet kaphatsz a tankos játékokról.

  • Páncélos Hadtest
  • Tank Defense
  • Tank Destroyer 1-2
  • Furious Tank

Ezek tényleg jók és bátran ajánlom őket bárkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok tankos játékok

Zuma

2011.07.31. 13:19

Tehát akkor nézzük a zuma játékokat. Ezekben a feladat általában roppant egyszerű. Van egy pálya, illetve sok-sok pálya, de egyszerre csak ugyebár egyen lehet és kell játszani. A pálya közepén, szélén vagy egy bizonyos fix helyen vagyunk mi egy ágyúval, amivel színes golyókat tudunk kilőni. A pályán van egy start és egy cél hely, ahonnan egy vagy később két színes kígyó tekereg és meg kell akadályozni, hogy célba érjenek. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy legalább három azonos színű golyót helyezünk egymás mellé a kígyóban. A golyókat a saját ágyunkkal vagy egyéb annak álcázott cuccal tudjuk kilőni. kb röviden így lehet összefoglalni a zuma játékokat. A név eredete, mármint a zuma rész, hogy honnan is származik azt sajnos nem tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok zuma játékok

Mászkálós Játékok

2011.07.31. 12:54

A legtöbb mászkálós játékban az a feladat, hogy valahova el kell érni, egy bizonyost célt kell teljesíteni és mindezt gyalog kell megtenni. Általában az úton ellenségekbe is botlunk gyakorta akikkel harcolni kell és le kell őket győzni. Nem egyszerűek a mászkálós játékok, de nagyon is szórakoztatóak. Mint ígértem, mindjárt  jön a  korábban említett két játék típus összefoglalója is.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok mászkálós játékok

Zuma és Zuhatag

2011.07.31. 12:51

Érdekes egy játék kategóriákról van szó, ha ezt a kettőt említjük, de annyi biztos, hogy mindkettő nagyon jó. Hamarosan lesz pár poszt amiben összefoglalom a különbséget és  hasonlóságot is a játékok között és még további egyéb játék ajánlókat is átbogarászhatsz, hiszen ez a két típus csak a csepp a nagy játék tengerben.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok zuma játékok zuhatag játékok

süti beállítások módosítása