Zuma Zuhatag Játékok

Itt főként zuma és zuhatag játékokról találsz majd infot, de igazából mindenféle játékról tudsz majd itt olvasni, hiszen több másféle jó játék is van.

Friss topikok

Tankos Játékok

2011.08.02. 10:25

tankos játékokMegint kis kitérő egy másik játék világba, mert ez is kell néha ugyebár. Akkor nézzük, hogy a tankos játékok miket tartogatnak nekünk. Azt az elején le kell szögezni, hogy ezek kő kemény akció játékok, tehát nem csak menni kell és lőni, hanem nagyon is jól kell koncentrálni az adott feladatra. Az mindben közös rész, hogy egy tankkal kell a feladatokat végrehajtani és a tankos játékok elnevezés is innen ered. Azonban ezek után már elég sokrétű dolgunk lehet, akár harcolhatunk is, logikai feladatokkal tarkított pályán kell taktikázni és kilőni az ellenfeleket.

Felsorolok pár játékot amiket szerintem ha kipróbálsz, akkor elég jó képet kaphatsz a tankos játékokról.

  • Páncélos Hadtest
  • Tank Defense
  • Tank Destroyer 1-2
  • Furious Tank

Ezek tényleg jók és bátran ajánlom őket bárkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok tankos játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhatagjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr203114156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása