Zuma Zuhatag Játékok

Itt főként zuma és zuhatag játékokról találsz majd infot, de igazából mindenféle játékról tudsz majd itt olvasni, hiszen több másféle jó játék is van.

Friss topikok

Zuhatag Játékok

2011.08.08. 15:01

zuhatag játékokMost már mindenféle dologról volt szó, így ideje szót ejteni a fő témakörről is a zuhatag játékokról. Ezekben az a feladat, hogy egy táblán ami sokféle formájú lehet, fentről lefele érkező elemeket úgy rendezzünk el, hogy minimum három ugyanolyan legyen egymás mellett egy sorban vagy oszlopban(keresztbe nem éri). Ha megnézed, hogy a zuhatag játékok mifélék, akkor láthatod, hogy az egyszerű alap szabályok ellenére nagyon is változatosak. Pár játék említés szintén amit ajánlatos kipróbálnod: Rome Puzzle, Tengeri Zuhatag, Jade Monkey vagy épp a Fishdom.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhatagjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr273123419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása