Zuma Zuhatag Játékok

Itt főként zuma és zuhatag játékokról találsz majd infot, de igazából mindenféle játékról tudsz majd itt olvasni, hiszen több másféle jó játék is van.

Friss topikok

Sokféle horgászos online játék

2014.01.31. 15:20

Már igazán széles választék várja azokat  a játékosokat, akik valamilyen online játékkal szeretnék elütni az unalmas perceiket. Vegyük alapul például a halas horgászos játékokat. Ez egy elég tág témakör, hiszen ide mindent be lehet sorolni, amiknek valamilyen köze van a pecához és a halakhoz. Aztán ott van pl a Gold Miner játék sorozat, amikben az a közös rész, hogy valamit ki kell bányászni valahonnan, de akár horgászásnak is nevezhetnénk, viszont annyiféle játék épült erre a Gold Miner játékmenetre, hogy  a Játékok365.hu oldalon is külön kategóriát kaptak, sőt még kétszemélyes játék is megtalálható közöttük.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhatagjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr905791617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása