Zuma Zuhatag Játékok

Itt főként zuma és zuhatag játékokról találsz majd infot, de igazából mindenféle játékról tudsz majd itt olvasni, hiszen több másféle jó játék is van.

Friss topikok

Zuma

2011.07.31. 13:19

Tehát akkor nézzük a zuma játékokat. Ezekben a feladat általában roppant egyszerű. Van egy pálya, illetve sok-sok pálya, de egyszerre csak ugyebár egyen lehet és kell játszani. A pálya közepén, szélén vagy egy bizonyos fix helyen vagyunk mi egy ágyúval, amivel színes golyókat tudunk kilőni. A pályán van egy start és egy cél hely, ahonnan egy vagy később két színes kígyó tekereg és meg kell akadályozni, hogy célba érjenek. Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy legalább három azonos színű golyót helyezünk egymás mellé a kígyóban. A golyókat a saját ágyunkkal vagy egyéb annak álcázott cuccal tudjuk kilőni. kb röviden így lehet összefoglalni a zuma játékokat. A név eredete, mármint a zuma rész, hogy honnan is származik azt sajnos nem tudom.

Szólj hozzá!

Címkék: játékok zuma játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://zuhatagjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr543114147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása